Baby fotoshoot

Gefeliciteerd met de komst van jullie baby. Niets is mooier dan die eerste momenten vastleggen tijdens een baby fotoshoot. Die kleine voetjes, de liefdeolle blikken van de ouders. Een newborn fotoshoot is ideaal om in alle rust samen een mooi moment te kiezen.

Newborn fotograaf

Newborn fotoshoot

De mooiste momenten zijn de onverwachte momenten waarop ik de emotie en de liefde van de ouder kan ‘vangen’. Ik ben als newborn fotograaf creatief, flexibel en draag zorg voor de perfecte selectie van verschillende foto’s om zo een compleet beeld te maken van de eerste periode uit het leven van jullie nieuw geboren baby.

Babyfotoshoot Rotterdam

Als newborn fotograaf ben ik actief in de regio rondom Rotterdam en Dordrecht maar kan ik natuurlijk naar elke denkbare locatie toekomen. Laten we beginnen met een vrijblijvend intakegesprek waarbij ik graag hoor wat jullie wensen zijn zodat ik basis hiervan een voorstel kan delen.

Newborn foto’s

Aanvraag fotoshoot

Intakegesprek aanvragen

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.