Familie fotoshoot

Een familie fotoshoot is een mooie manier om belangrijke (en minder belangrijke) momenten, omringd door dierbaren, op de juiste manier vast te leggen.

Fotoshoot kinderen

ijdens de fotoshoot hou ik mij bezig met het fotograferen van dierbaren in elke mogelijke setting. Ik geniet ervan om de energie van kinderen te fotograferen om deze voor de toekomst te bewaren. Elke fase van het leven van een kind geeft weer nieuwe energie; de eerste tanden, de eerste keer op de fiets en natuurlijk de verjaardag. Hiervoor kunnen we een kinder fotoshoot inplannen ergens op een plek waar zij zichzelf zijn en je de meest natuurlijk foto’s krijgt.

Gezinsfotoshoot

Ook families en gezinnen op de foto zetten behoort tot de mogelijkheden. Tijdens een gezinsfotoshoot kun je op een gezellige en ontspannen manier prachtige composities maken. 

Dit kunnen we in een studio doen waarbij alle attributen en technieken voorhanden zijn. Maar ook gewoon thuis of in het bos. Belangrijke familie-momenten zoals verjaardagen, jubilea, trouwdagen en andere momenten kom ik graag vast te leggen voor de toekomst.

Een familie fotoshoot is ook een perfecte cadeau voor ouders en/of grootouders; alle kinderen, kleinkinderen of zelfs achterkleinkinderen samen op 1 foto maakt de familieband een tastbare en waardevolle herinnering. 

Familie Fotoshoots aanvragen

Als familie fotograaf ben ik actief in de regio rondom Rotterdam en Dordrecht maar kan ik naar elke denkbare locatie komen om jullie perfecte familie moment te fotograferen. Bel me om afspraken te maken of ik kom langs voor een kennismakingsgesprek!

Aanvraag fotoshoot

Intakegesprek aanvragen

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.