Portretfoto

Behalve veel trouwfotografie, kun je ook bij me terecht voor een mooi portretfoto. Het kan zijn dat je deze zakelijk wilt gebruiken of misschien voor de leuk! Maakt mij niet uit, het belangrijkste is dat jij op z’n mooist erop staat. 

Als portretfotograaf heb ik alle middelen, creativiteit en materialen in huis om hierbij te ondersteunen. Behalve het bepalen van de stijl van de portretfoto’s is ook de timing, de locatie en de uiteindelijke afwerking en oplevering van de portretfoto’s onderdeel van de gesprekken die ik graag met je aan ga.

Portretfoto Daan Fortuin 8

Zakelijke portret foto’s

Ook voor ondernemers, ZZP’ers en zelfstandigen is een zakelijke foto belangrijk. Het binnenhalen van nieuwe klussen hangt immers samen met de eerste indruk. Deze goed op orde hebben kan zomaar het verschil maken. 

Je kunt ervoor kiezen de foto’s binnen te maken waarbij de (verplaatsbare) studio de geschikte plek is. Hier kan ik beschikken over alle attributen om de foto’s nóg beter te schieten. Ook in de buitenlucht kunnen we portretten maken. Hierbij zet ik mijn creativiteit in en maak ik gebruik van de natuurlijke lichtinval om unieke composities te kunnen creëren.

Als portretfotograaf ben ik onder andere actief in de omgeving van Rotterdam & Dordrecht, maar kan ik natuurlijk naar elke denkbare locatie komen om daar portretten te maken. Alles begint bij een vrijblijvend intakegesprek waarin ik graag meer hoor over je wensen.

Portretfoto’s

Aanvraag fotoshoot

Intakegesprek aanvragen

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.