Zwangerschapsfotogshoot

Zwanger zijn is een van de meest bijzondere momenten je leven, vergeet die niet vast te leggen met een zwangerschapsfotoshoot. Je bent op z’n mooist en 1 met je baby, unieker kan niet!  Nog nooit zijn jullie zo sterk verbonden met elkaar, zeker tegen het einde van de zwangerschap. Dit is hét moment om vast te leggen. Samen zoeken we een mooie locatie waar jullie op je gemak zijn en ontspannen van elkaar kunnen genieten. Ondertussen leg ik de spontane en mooie momenten tussen jullie vast. Of je nu een fotograaf in Strijen Hoeksche waard zoekt of ver daarbuiten alles kan!

Zwangerschaps shoot 9

Al vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent tot het moment van de geboorte is eigenlijk elk moment eentje om voor later vast te leggen. De unieke connectie tussen jou en je baby is wat zwangerschapsfotografie voor mij zo bijzonder en uniek maakt. 

Misschien heb je al een heel helder beeld van de manier waarop je de zwangerschap in beeld wil brengen. Of laat je je inspireren en verrassen? En weet je al waar je de fotoshoot wil doen? In een studio of juist buiten? In alle gevallen help ik graag met het bepalen van de juiste richting en aanpak en zal ik advies geven.

Zwangerschapsfotoshoot Rotterdam

Ik woon in Rotterdam maar werk in heel Nederland. Het is voor mij belangrijk om te weten wat voor jullie belangrijk is en daarom begin ik altijd met een vrijblijvend intakegesprek om zo kennis te maken, de wensen te bespreken en te kijken op welke manier ik jullie kan helpen.

Zwangerschapsfoto’s

Aanvraag fotoshoot

Intakegesprek aanvragen

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.