Trouwfotograaf

Zoek je een trouwfotograaf in Strijen, Hoeksche waard, Rotterdam, Breda, Den Haag, ergens anders in Nederland of misschien zelfs een destination wedding ? Elke keer weer geniet ik van mijn werk, want ik heb het ware genoegen dat ik mag meegenieten van een van de mooiste dagen in jullie leven samen: jullie bruiloft. Ik neem mijn taak om deze tot in puntjes vast te leggen dan ook heel serieus! Deze dag moet worden bewaard voor de toekomst. Het is de bedoeling dat jullie samen en ook familie en vrienden, nog vele jaren genieten van natuurlijk the perfect wedding! Later moeten de foto’s nog steeds het verhaal kunnen vertellen en alle gevoelens opnieuw naar boven halen!

Als bruidsfotograaf ben ik constant op zoek naar de romantische en unieke momenten tijdens een bruiloft om zo, met mooie foto’s, jullie verhaal vast te leggen. De foto’s moeten later nog steeds het gevoel en verhaal vertellen!

Ik ben niet alleen trouwfotograaf  in Zuid Holland, maar ook maak ik trouwfoto’s in Breda en de rest van Nederland! Als trouwfotograaf reis ik zelfs naar het buitenland door om mooie momenten te mogen fotograferen bij jullie destinationwedding.

Jullie idee van de dag is voor mij belangrijk en jullie bepalen de dag verloopt. Alle wensen op fotografie gebied bespreken we samen. En natuurlijk zal ik hierbij mijn uitgebreide ervaring inzetten om zo tot het perfecte plan te komen voor jullie trouwdag.

Ik verdiep me in jullie trouwlocatie en het draaiboek. Mijn doel is dat de uiteindelijke selectie van trouwfoto’s exact datzelfde gevoel van de grote dag blijven vertellen.

 Trouwfotograaf aanvragen

Om goed te kijken of we klikken is het belangrijk om te beginnen een (vrijblijvend) intakegesprek  Ik luister graag naar jullie ideeën, laat voorbeelden zien van eerdere bruiloften en trouwalbums en denk mee met jullie. Wil je graag kennismaken? Ik kijk ernaar uit!